carola hannah

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carola hannah en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  carola hannah heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Nou, dat was een gezellige tij...

  Nou, dat was een gezellige tijd eerst 3 jaar in Horn en dan in het Nonne-klooster in Roermond.Met vrienden zo als dolly, ton Janssen,Sylvia, truusje, patty en nog meer te gekke vrienden. Van de leraren Mr. Snijders voor Engels met zijn scotse ped, Mvr. Engele(snirpke) voor textiel, en Mr. Knoops voor Wiskunde die was de enige waar voor we respect hadden, ondanks wij het soms moeilijk hadden met of de lessen, leraren of gewoon moeilijk heden, hij had de tijd voor ons en sprak ons aan op het zelfde niveau, en dat hebben we nooit vergeten: Hij was de meeste Leraren ver voor uit, zijn tijd.Bedankt voor alles: Uw praktijk heeft mij veel geholpen in mijn verdere cariere.

  2007, carola hannah

  Now, het was de bedoeling voor...

  Now, het was de bedoeling voor een tussen jaar (Inas) voor te kijken welke richting ik zou op gaan: maar het werd een pret jaar- met vrienden zoals sue molewijkje- lydje diele- marie-jose smits (smietske) en nog veel meer pret figuren. Van de leerkrachten kan ik mij maar weinig herrineren= dus het zullen wel goeie zijn geweest, de enige krent die mij bij staat is de krent van Herkenbos Mvr steegs.Nou ik kan nou wel zeggen dat ze het helemaal mis heeft gehad over mijn toekomst,maar goed ook. Messchien had ze in de verkeerde glaze bol gekeken of zat er messchien een bars in wie weet. Maar voor de rest leuke herrineringen en die blijven natuurlijk. Groetjes .........

  2007, carola hannah

  van deze school heb ik heel go...

  van deze school heb ik heel goede herineringen vooral elke morgen de trein pakken en mijn vrienden te ontmoeten. Hallo Jolanda Salentijn ben je al wakker. ha ha geef eens een berichtje terug.

  2006, carola hannah
  ?