Carmen van de Westeringh

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carmen van de Westeringh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carmen van de Westeringh heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke school! Zal Mr.

  Erg leuke school! Zal Mr. Lode, Marion en Wendy nooit vergeten! Goeie leraar/leraressen zat in klas met Sabrino Meier,Astrid?,Sanne?,Marjolein somers,Rob puts en pff nog veel meer

  de Wissel, 1996

  was een super tijd waarin ik iets te weinig op mijn prestaties letten maar heb wel een tijd gehad om nooit te vergeten en vrienden aan over gehouden voor t leven.

  was een super tijd waarin ik iets te weinig op mijn prestaties letten maar heb wel een tijd gehad om nooit te vergeten en vrienden aan over gehouden voor t leven. Naarste leraar Mr de Wit en leukste lerares was Mevr Notten en ondanks dat ze ook streng kon zijn was Mevr Maas(geloof ik) van biologie ook een leuke lerares Klasgenoten:Linda,Laura,Bianca h.,Bianca,Veroniqe,Eefje,Janet pff en nog veel meer..

  DaCapo College Broeksittard..., 2001

  Was een zeer leuke school! Zal mijn mentor Mevr Felix nooit vergeten was een zeer leuke toffe mentor Heb ook hele leuke herinneringen aan de vrienden destijds en is zeker voor mij een van de leukste school die er is! Vrienden:Nicole,Patricia,Sabrino,L

  Was een zeer leuke school! Zal mijn mentor Mevr Felix nooit vergeten was een zeer leuke toffe mentor Heb ook hele leuke herinneringen aan de vrienden destijds en is zeker voor mij een van de leukste school die er is! Vrienden:Nicole,Patricia,Sabrino,Linda,Samantha Klasgenoten: Bjorn,Dennis,Leon,Inge,Samantha,Richard,Marcel(louie)

  DaCapo College Born, 2000

  ?