Carmen Burtner

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carmen Burtner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Carmen Burtner heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wanneer Monique de Boer en ik weer eens zaten te kletsen moest zij er meestal uit.

  Wanneer Monique de Boer en ik weer eens zaten te kletsen moest zij er meestal uit. Tijdens de les van dhr. Roos kreeg Eddie Tiemens op zijn donder omdat hij geen pen had (die had hij aan mij uitgeleend). Leuke les van dhr. Lankrijer. Was samen met Eddie Tiemens klassenvertegenwoordiger, nouja! 3 dagen kamp in de 2e klas, was erg regenachtig en somber weer, was ziek op de heenweg, toen nog last van wagenziekte. Richard Langeraar? ging in zijn eentje schaatsen op de sloot en ging in een split, haha. In het derde jaar gingen Peter Gorgoni en ik niet mee op Duitsland. We zijn veel met elkaar opgetrokken toen. In die dagen een keer mee op zijn fiets (op de stang) in de bosjes beland, wat was ik boos. Tijdens het volleyballen hadden we ook 1 meidengroep die er absoluut niets van bakten maar daardoor wy tranen met tuiten gelachen. Vaak buiten gym bij het nieuwe gemeentehuis. Erwin de Groot was zo'n beetje de enige die rookte maar wel lachend het bos door kon rennen. Tijdens de lessen van dhr. Post ook veel lol gehad, we hadden hem een keertje buitengesloten.

  2004, Carmen Burtner

  De bijbelverhalen vond ik heel interressant en de opdracht om zelf te lezen en daarna overhoord worden door juf Verwoest (3e klas).

  De bijbelverhalen vond ik heel interressant en de opdracht om zelf te lezen en daarna overhoord worden door juf Verwoest (3e klas). Had met Wanda Heijnneman en Rinie v.d. Heuvel een dansje ingestudeerd op de plaat: such a night (man die Elvis nadeed) en met Wanda alleen op de plaat: everybody was kungfu-fighting, haha. We hebben een reunie gehad en het leuke was dat de leraressen: juf Schild, Jonker en Verwoest mij direct herkende, Wanda niet. Helaas raakte ik Wanda na de reunie meteen weer kwijt want ze verhuiste van Hilversum naar ???? Op de reunie kwam ik ook nog Jolanda v.d. Tak tegen met haar was ik ook ff omgegaan, Wilco Klootwijk maar voor de rest zoals Rinie, Jan Toornvliet, Rene de Rooij (waar ik ook veel mee omging) waren er niet.

  2004, Carmen Burtner

  Meester Vijfhuizen, nog erg jong in zijn doen en laten, hij gooide een keer een ijsbal naar me toe.

  Meester Vijfhuizen, nog erg jong in zijn doen en laten, hij gooide een keer een ijsbal naar me toe. Moest spraaklessen volgen voor mijn Haagse ERRR, wat nu een hype is om zo te praten. Veel gelachen om Elly. Voetballen met Jesse, Ronald, Faizel, Roderick, Diana, Marcel en soms mijn vader. Ben ook een tijdje met Monique de Boer, Astrid Combee omgegaan.

  2004, Carmen Burtner
  ?