Carma Switzer

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carma Switzer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carma Switzer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school vlakbij huis! Ga nu nog om met Patricia v/d Vlies (Dijkhuizen).

  Leuke school vlakbij huis! Ga nu nog om met Patricia v/d Vlies (Dijkhuizen). Wat ik me nog kan herinneren: de musical die we uit moesten voeren in de Klimmende Bever, op kamp ergens midden in het bos. Daar zaten we in een of andere houten barak met slaapzalen en 's avonds kampvuur. Zat in de klas met o.a Cynthia, Anita, Yvonne, Petra en kan me ook nog herinneren dat we de Dolly Dots nagedaan hebben.

  Mr. van Eijck , 1977

  Wat vooral erg leuk aan deze school was, was dat hij in het centrum van Breda zat.

  Wat vooral erg leuk aan deze school was, was dat hij in het centrum van Breda zat. Dus bij ieder vrij uurtje (verplicht of vrijwillig) shoppen!

  NotKa, 1990

  Op de Klamdijk gezeten en vooral de schoolfeesten waren erg leuk.

  Op de Klamdijk gezeten en vooral de schoolfeesten waren erg leuk. Kan me nog de lerares frans herinneren (weet haar naam niet meer) die het echt zwaar had als ze onze klas weer eens les moest geven. Ook de sportdagen op Varkenoord vergeet ik niet meer. En volgens mij hadden ze ook iets met groene en rode kaarten als je te laat kwam.

  Scholengemeenschap v. Olden..., 1983

  ?