Bekijk het volledige profiel van Carlo Muts en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Carlo Muts heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Op deze school heb ik vier jaa...

Op deze school heb ik vier jaar van mijn pubertijd doorgebracht. De tijd van lang haar, broeken met wijde pijpen en glitter en glamrock. Ik was toendertijd een beetje schuchter, die in het begin van deze schoolperiode moeite had, om aansluiting te maken met deze en gene, waardoor ik wat opviel. Na verloop van tijd ging me dit wat makkelijker af en uiteindelijk heb ik er best wel enige leuke herinneringen aan overgehouden.

2012, Carlo Muts

Ik heb vroeger twee jaar van m...

Ik heb vroeger twee jaar van mijn vroege jeugd op deze school doorgebracht. Ik heb hier in de 5e en 6e klas gezeten. Ik heb er aardige herinneringen aan over gehouden en ben er in 2000 nog even teruggekeerd i.v.m. een gehouden reünie. Daar heb ik weer opnieuw kennis gemaakt met sommige oud-klasgenoten. Dat was een aparte en leuke ervaring om dat te hebben meegemaakt.

2012, Carlo Muts

De Prinses Marijkeschool was d...

De Prinses Marijkeschool was de eerste basisschool/lagere school, waar ik vroeger vier jaar van mijn vroege jeugd heb doorgebracht, van de 1e klas t/m de 4e klas. Ik heb er goede/leuke herinneringen aan. Ik had in deze periode een aantal vriendjes, waar ik regelmatig mee om ging. Vanwege een verhuizing binnen Bussum, was ik genoodzaakt om in 1970 afscheid te nemen van deze school en heb toen nog 2 jaar op een andere basischool in Bussum gezeten.

2012, Carlo Muts
?