Carlo Groeneveld

Kent 4 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carlo Groeneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Carlo Groeneveld heeft 4 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  elke dag van uit de rijp een uur in de bus elke dag te laat en daar moest je een pasje voor hebben.

  elke dag van uit de rijp een uur in de bus elke dag te laat en daar moest je een pasje voor hebben. Ging veel met Freek van Beveren om. Zat in '77 in E3-1 daarna E4-1 geslaagd in '78

  2004, Carlo Groeneveld

  Ging veel om met Tim Ligtermoet Woonde recht tegen over de school speelde ook met Victor Naraat en Gertjan Visser, Ben Visseer.

  Ging veel om met Tim Ligtermoet Woonde recht tegen over de school speelde ook met Victor Naraat en Gertjan Visser, Ben Visseer. Zat op kano vereniging Argonauten. Verder ken ik de namen nog van Andre Meinders, Cor Ossebaar, Karin van Amerongen, Gerdij Nat , Lieske de Vries, Niesseline Beets, Bart Erbé, Inge Nauta, Dirkjan Brunting, Dirk Brouwer,Ellen Huygen, Dick Veenman en so****og meer namen maar ja het is lang geleden. Heb een aantal jaar geleden gehoort dat er een reunie is geweest toen de school werdt opgeheven kon hier helaas niet naar toe. Ben nog regelmatig in De Rijp geweest ook kwam ik nog bij de fam Lutijn en ook bij fam Singels bij Marjan en Ronnie. In 1978 zijn wij in de zomer naar Brabant verhuist en daar woon ik nog steeds.

  2004, Carlo Groeneveld
  ?