Carlijn Groeneveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carlijn Groeneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carlijn Groeneveld heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb Personeel en Arbeid gedaan op de HR&O.

  Ik heb Personeel en Arbeid gedaan op de HR&O. De beste herinneringen heb ik aan mijn favoriete studiemaatjes Mieke van Nierop en Denise Voogt! Het ergste vond ik de enorme hoeveelheid leerverslagen! Bij ons op school moest je ongeveer elke scheet die je liet evalueren en erbij vertellen (verzinnen!) wat je leerervaring was..

  Hogeschool Rotterdam E.O., 1993

  In de zesde klas bij meester van Noordwijk en juffrouw vd Velden hebben we een bazar georganiseerd voor een-voor-Afrika.

  In de zesde klas bij meester van Noordwijk en juffrouw vd Velden hebben we een bazar georganiseerd voor een-voor-Afrika. Dat heeft maar liefst 300 gulden opgeleverd!! En natuurlijk onze Dolly Dots fanclub, met Sandra Valk, Constance Jongekrijg, Mirian van Kleef, Ingrid van Dorth, Miranda van Es, Mariska Goos en Jeroen Kimmel als manager!

  De Schelp, 1980

  Aan deze school heb ik zonder twijfel de meeste herinneringen, te veel om op te noemen! Dit zijn echter wel wat hoogtepunten: de reis naar Roemenie met Havo-5 in 1990, meespelen in de schoolmusical Elektra onder leiding van Arie vd Berg en Hans van Veen,

  Aan deze school heb ik zonder twijfel de meeste herinneringen, te veel om op te noemen! Dit zijn echter wel wat hoogtepunten: de reis naar Roemenie met Havo-5 in 1990, meespelen in de schoolmusical Elektra onder leiding van Arie vd Berg en Hans van Veen, het organiseren van de kolderdag in 1992, de 'kostumendag' in ath-6, waarbij Jeannette en ik nog een top 10 van de best geklede jongens hebben gemaakt, alle belevenissen als lid van de leerlingenraad en de medezeggenschapsraad en natuurlijk het schrijven van kritische stukjes in de schoolkrant samen met mijn toenmalige 'partner in crime' Rene Quist! Mijn favoriete leraren waren Arie vd Berg, Esther Gravenberch en Arie Besseling. Mijn beste vriendinnen (nog steeds!) waren Sandra Valk en Jeannette Radstake. Ik was op teveel jongens verliefd om ze allemaal op te schrijven, maar echt succesvol in de liefde kon je me toen niet noemen... Als je meer wilt weten:meel me dan op mijn *******adres: carlijn_groeneveld

  Willem van Oranje, 1985

  ?