Carla Wolf

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Wolf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla Wolf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een redelijk leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een redelijk leuke tijd gehad op deze school. Ik vond niet alle meesters en juffen leuk. Ik vind het wel jammer dat de school er nu niet meer is, want nu is er niets meer dat aan vroeger herinnert.Als ik aan meester Groenendijk denk, dan zie ik hem voor me met zijn zakdoek waar hij altijd zijn haar mee gladstreek en natuurlijk die vreselijk Mattheus Passion. Namen die ik me nog herinner zijn Joke...., Els ****gteren,Irma Huizer, Irene v.Duuren, Leida Jansen, Elly v.Driel, Lisa Jonkers, Karen v/d Berg, Evert...., Martin....., etc.

  Prinses Julianaschool, 1967

  Het was een onwijs gave schooltijd, vooral mijn eerste examenjaar.

  Het was een onwijs gave schooltijd, vooral mijn eerste examenjaar. We hadden een groep van 90 leerlingen die veel fuiven hadden bij leerlingen thuis. Met Ellen v.Drongelen en Paula Buizer heb ik een paar keer een reunie georganiseerd. Dit was echt supergaaf,net alsof de tijd even stil is blijven staan. Met Ellen v.Drongelen en Ina Apol ga ik nog steeds om. Wij zijn dus al meer dan 25 jaar vriendinnen.

  Prins Willem Alexanderschool, 1974

  ?