Carla van Dijk

Kent 6 personen

Weduwe , 1 kinderen
Woont in Nieuwegein

  Bekijk het volledige profiel van Carla van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla van Dijk heeft 15 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school werden tot 1958 alleen jongens toe gelaten.

  Op deze school werden tot 1958 alleen jongens toe gelaten.Dat jaar kwamen de eerste 2 meisjes, 1 naam heb ik onthouden Gerda. In het eerste jaar zat ik in een meisjes klas. Ik weet nog maar een paar namen, Hennie Biere, Ineke Hamaker, Ineke Terstall, Ineke Voogt, Meta Smeding en Diny Schoen. Ik sloeg 1 klas over en kwam in een jongens klas , een paar namen weet ik nog. Piet Duif, J.D.Feenstra, N.G. Jans, C.J.van Leeuwen, Theo Rozing, A. Schroder, Gerrie Verspoor, Henk van de Willige en Sybrand Starreveld. In mijn laatste schooljaar zat ik weer met Meta en Ineke bij de jongens. Het was een kleine gezellige klas met Tonnie Biere, Cees van Dijk, Robbie Gorter, Jopie van Hattem, John de Meyer, Chris Rijsmus,, Chris van Rooyen, Hans Maas, Theo Raps en Bolle. Met Cees kreeg ik verkering en ben met hem getrouwd in 1967.. In1963 en 1964 ging ik naar de avondschool en heb ik gezel A en B dameskleding gehaald.,,

  LTS en MTS voor Mode en Kle..., 1959

  ik was bevriend met gerda dammers,haar vader had een loodgietersbedrijf.

  ik was bevriend met gerda dammers,haar vader had een loodgietersbedrijf.met gerda en renee brinkers zwommen we bij de watervrienden.ik herrinner mij meester heese,hij gaf arcordeonles aan gerda.met haar samen hebben we: en dan gaan we naar de speeltuin"op schooluitvoering gespeeld ik op gitaar.bij elly schooneveld kwam ik ook thuis, koekjes bakken. ans wendt heeft later in Amerika gewoond. haar broer piet had een fruitwinkel in de eerste oosterparkstraat.erik barten woonde bij mij in de straat en paul vogel om de hoek en had volgens mij 7 zussen. dirk dekker kwam later bij ons op school uit dordrecht.

  olympiaschool, 1953

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten. We gingen verhuizen naar Amsterdam Zuid. Ik kan mij weinig herinneren van deze school. Alleen weet ik dat Frida de Munnik mij vriendinnetje was.

  1e Hugo de Grootschool, 1950

  ?