Carla van den Heuvel

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla van den Heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla van den Heuvel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd, voor het eerst op kamers, dolle pret met Jeanine, Gabri, Maria Bon (waar zit je?), Bella, Annique, Fred, Ruth en vele andere.

  Leuke tijd, voor het eerst op kamers, dolle pret met Jeanine, Gabri, Maria Bon (waar zit je?), Bella, Annique, Fred, Ruth en vele andere. Waanzinnig leuke schoolfeesten, en het "schoolreisje" naar Gent en Brugge. Het kubus project tijdens de Vredesweek (met Aad en anderen??) De bommelding tijdens het bezoek van Bea.....en naatuurlijk Toltien met de bietsshag.

  MTS Vakschool Schoonhoven, 1980

  Smeltende plastic bekertjes met warme chocomel op de kachels in de noodlokalen.

  Smeltende plastic bekertjes met warme chocomel op de kachels in de noodlokalen. Schrijven in het "appeltjes schrift" met Corinna? Wiskunde naast Suzan (woonde aan het Kanaal)met de mop van de week door de wiskundeleraar???

  RSG voorheen oa. Mavo Opzoo..., 1979

  In de pauze naar Maarten o****oepjes te kopen (hoesttabletten of tv-tjes, werd je misselijk van!) Werkweek in Aardenburg, De Boon laten vertellen dat hij eigenlijk liever gymleraar was geworden dan scheikunde leraar (weer een uur voorbij).

  In de pauze naar Maarten o****oepjes te kopen (hoesttabletten of tv-tjes, werd je misselijk van!) Werkweek in Aardenburg, De Boon laten vertellen dat hij eigenlijk liever gymleraar was geworden dan scheikunde leraar (weer een uur voorbij). Expres een onvoldoende halen bij juffrouw Wessels (Engels), 2 uur wiskunde op vrijdagmiddag naast Mario. Biologie (waar complete zwanen werden opgezet) met Ed van Weerd. Slingeren aan het touw op de wallen. 's Winters schaatsen op de vest. De gezellige schoolfeesten (paradise by the dashboardlight). Hoe is het met Marjolein, Ingrid Oranje, Manon, Yvonne in 't Veld, Jantje???

  Openbare ULO / MULO / MAVO, 1973

  ?