Carla Tichelaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Tichelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Carla Tichelaar heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De schooltuintjes vond ik altijd heel leuk! Verder nog ouderwets handwerkles bij juf Kleijn, ik weet nog goed toen ze trouwde, ze kwam ook op school langs, spannend vond ik dat! Toen heette ze in eens LENSTRA-Kleyn.

  De schooltuintjes vond ik altijd heel leuk! Verder nog ouderwets handwerkles bij juf Kleijn, ik weet nog goed toen ze trouwde, ze kwam ook op school langs, spannend vond ik dat! Toen heette ze in eens LENSTRA-Kleyn. Meester Peys als "kwekeling", was erg populair bij de jongens, want hij speelde voetbal bij Haarlem (eredivisie?). Ging ik met mijn vader op zondag ook wel eens heen Liedjes instuderen voor de aubade met Koninginnedag. Met z'n allen de gymzaal in voor een of andere injectie, bah! Jaaaaaaa, en Rikkie en Slingertje niet te vergeten, die kwamen ook altijd langs! In de zesde klas maar 7 leerlingen bij de nieuwe meester Dibbits, leuk jaar, veel knutselen, leuk project over Griekenland gedaan, weet ik nog! Om en om verliefd op Jaap Nooy of Remmelt Beyerbergen, vooral toch wel op Remmelt, haha! Spannende klasse-avonden! Tijdens dat jaar van Mammoet-wet naar Jenaplan, was even wennen! Met 6e klas tijdens de optocht van Koninginnedag "de hippies op de dam" gedaan op de vrachtwagen van de vader van Leo v.d. Brand. Gaaf!

  2003, Carla Tichelaar

  Ik heb leuke herinneringen aan mijn schooltijd.

  Ik heb leuke herinneringen aan mijn schooltijd. Met de meeste leraren kon ik het wel goed vinden (zij ook met mij?), alleen Wolters vonk niks. Stuurde mij de klas uit, omdat ik kauwgum zat te eten en gooide mijn spanraam (gecreëerd tijdens de handwerkles van mw. Timmers) achter mij aan de gang op, haha! Directeur Bos "wat loopt dat daar te schutteren!" vond ik goed. O.a. Edwin Borms vond ik leuk, veel mee gelachen, Paul Huta Galung, Yolande Boeree en mijn vriendin van toen, Linda Weggelaar en anderen natuurlijk. Leuk idee van deze site! Nieuwsgierig te lezen hoe het gaat met de anderen!

  2003, Carla Tichelaar
  ?