Carla Rienstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Rienstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Carla Rienstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik was bevriend met Annemarie Wouters.

  Ik was bevriend met Annemarie Wouters. Juffrouw Davids was mijn favoriete lerares Nederlands. Hoe zou het met haar gaan?

  2014, Carla Rienstra

  Ik heb zelf als kind op deze school gezeten en er later als onderwijzeres lesgegeven! Van mijn eigen lagere school tijd herinner ik me niet zo veel.

  Ik heb zelf als kind op deze school gezeten en er later als onderwijzeres lesgegeven! Van mijn eigen lagere school tijd herinner ik me niet zo veel. Wel een aantal namen van kinderen, waarbij ik in de klas zat: Marijke Jonas, Monique.., Elly de Vrede, Marian Rooymans... Het leuke was dat ik er zelf les ging geven en de 'juffen' waar ik als kind bij zat, nu als collega's kreeg! Marieke Boogaerts en juffrouw van der Ploeg! Aan de drie jaar die ik er gewerkt heb, heb ik fijne herinneringen. Het zou leuk zijn, als ik van de kinderen van toen, iets zou horen! Zelf woon en werk ik al lang in Bussum. Ik werk met kinderen met dyslexie in mijn eigen praktijk. Ik heb zelf ook twee volwassen kinderen. Een dochter van 29 en een zoon van 26!

  2006, Carla Rienstra

  Het was nog een echte meisjesschool.

  Het was nog een echte meisjesschool.We hebben er een gedegen opeliding tot onderwijzeres gekregen. Ik heb er een gezellige tijd gehad en herinner me niet zo veel van de leraren en leraressen. Wel van een aantal meisjes: Marie Josée Peters, Ine Jansen, Jos Daniëls,Ine Crijns, Anne Marie Wouters, Hélène Bloem, Truus Bergsma

  2005, Carla Rienstra
  ?