carla prick

Kent 9 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carla prick en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  carla prick heeft 1 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zou in 1974 van deze school gekomen zijn maar doordat mijn vader overleed werd dat al in 1970.

  Ik zou in 1974 van deze school gekomen zijn maar doordat mijn vader overleed werd dat al in 1970. Mijn beste vriendin Els Konings en ik zaten in dezelfde klas en in de derde kwamen er voor het eerst jongens bij! Dat was heel spannend. Verder herinner ik me nog heel goed juffrouw Koekelkoren, Jeanine Wigney, Silvia de Lahaye, Jopie Pieters, Donnee Pans, Serve Nuyten. Het was een hele veilige school en ik heb er goede herinneringen aan.

  Sint Christoffel, 1968

  Hoewel het op veel lol leek waren we eigenlijk maar ongelukkige en onzekere pubers.

  Hoewel het op veel lol leek waren we eigenlijk maar ongelukkige en onzekere pubers. Zou niet meer terug willen naar toen. Wel een vriendin voor het leven: Agnes.

  College De Klop, 1974

  Goede herinneringen aan Ton van Kippersluys (hoe schrijf je zijn naam eigenlijk) en Carla Rienstra, de meester en juffrouw van de 3e en 4e klas.

  Goede herinneringen aan Ton van Kippersluys (hoe schrijf je zijn naam eigenlijk) en Carla Rienstra, de meester en juffrouw van de 3e en 4e klas. Natuurlijk ook aan Tineke Rietbergen, Peter Goossens, Marcel Meekers en ..........

  Marcus-School, 1970

  ?