carla oostweegel

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carla oostweegel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  carla oostweegel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  wat een leuke tijd daar gehad, had een hele leuke klas.

  wat een leuke tijd daar gehad, had een hele leuke klas. yvonne, carina, jaqueline, christel, ellen, petra,bianca,sandra en nog veel meer. handarbeid vond ik altijd erg leuk en koken lekkere taarten maken. gym,en de congerge heeft ook indruk achter gelaten.

  2004, carla oostweegel

  de gymzaal ja en altijd leuke dingen doen.

  de gymzaal ja en altijd leuke dingen doen. En de zandbak buiten. OOk weet ik nog hoe ik me voelde toen mijn zusje werd geboren in 1970, ik was al bijna 6 jaar de jongste en nu kwam er opeens 1 bij. Oe dit vond ik niet leuk. Nu zijn we de beste vriendinnen, ben enorm blij dat ze er is!!!!!

  2004, carla oostweegel

  Mijn klasgenoten, ulrich wilson(mijn 1ste vriendje), kees beumer(kwam in de 4e klas bij ons,alle meisjes verliefd)wilco, jason,marleen kroes,connie, karin,carolien lenior,tineke michels, enz enz.

  Mijn klasgenoten, ulrich wilson(mijn 1ste vriendje), kees beumer(kwam in de 4e klas bij ons,alle meisjes verliefd)wilco, jason,marleen kroes,connie, karin,carolien lenior,tineke michels, enz enz. De mooie verhalen van dominee ?? Maar ook om hier veel buren uit mijn straat (grasrijk) tegen te komen TOP. En meester spitler kon ook geweldig een boek voor lezen.juf bitter die rookte stevig hahaha ik heb een x leverworst voor der mogen kopen, maar de plakjes waren te dik, oe wat voelde ik me rot. Geweldig om hier oude klasgenoten te zien en hun namen. Heel leuk vond ik ook ieder jaar het luilak toernooi.

  2004, carla oostweegel
  ?