Carla Nieland

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Nieland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla Nieland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als ik mijn fotoboek inkijk komen de herinneringen weer boven.

  Als ik mijn fotoboek inkijk komen de herinneringen weer boven. De leraren Lo-fo-Wong, van de Rijt, Ottevanger, Michels, Willems, Klein, Bottelier en hoe heet ook weer die juf die Godsdienst gaf. Wat had ik later een medelijden met haar. Ze werd altijd in de maling genomen. De klasseavonden en de danslessen van Hoffie waren ook super. In die periode was ik gek op Ronald Moes maar dorst daar absoluut niet voor uit te komen. Ik herinner me van deze school ook altijd nog het overlijden van ons klasgenootje Edgar Voetman. Ongelooflijk triest als iemand op zo'n jonge leeftijd door ziekte uit het leven wordt gerukt. Nog steeds herken ik de muziek die op zijn crematie werd gedraaid. Voor de rest gelukkig alleen maar leuke herinneringen. Nouria die een tapdance demonstratie gaf, Lo fo Wong die tegen vogeltjes praatte, Michels met haar stijve verschijning (durfde bij haar niet eens op mijn klokje te kijken hoe laat het was). Mijn vriendinnen in die tijd waren Monique de Droog,Inge Schopman en Yola Heilker. Yola haar vader had een snackbar vlak bij het Mercatorplein. Vond het altijd erg leuk daar heen te gaan. cnieland aapstaart rdc en dan de punt en el. Leuk als je reageert.

  mavo slotervaart rk, 1975

  Ik heb van deze school weinig herinneringen.

  Ik heb van deze school weinig herinneringen. Op de klassefoto die ik nog heb herken ik nog wel veel kinderen. Oeke Knijn en Mirjam Dijkman waren mijn grootste vrienden en daarmee ging ik ook naar school. cnieland aapstaart rdc en dan de punt en el

  Kleuterschool Paulineke/ Jo..., 1967

  Van deze school heb ik nog veel herinneringen, ook van de leerlingen.

  Van deze school heb ik nog veel herinneringen, ook van de leerlingen. Waarschijnlijk omdat je met de meesten 6 jaar lang in de klas zat. Juffrouw Oei (1e), Mevr. Bosma (2e), Juffrouw Bono (3e), Meester ? (4e) Juf Hootsmans (5e), Broeder Annicetus (6e, musicalklas). Mijn vriendinnetje was Yvonne Pikavet. Zowel haar als mijn moeder hielpen bij de musical (opmaken, omkleden). Zij hebben de musical ook opgenomen op een cassettebandje. Is best leuk om dat weer te horen. Adieu Paris en De allerlaatste nieuwsshow. In de laatste speelde ik zelf ook een rol als Miranda. Moest in de armen van schurftige Gijs (Ronald Moes) vallen. Vond ik helemaal niet erg, want Ronald was mijn favoriet. Was wel heel verlegen. In de 6e zaten we altijd met jongens en meisjes om en om. Ik zat naast Paul Rienks en Frank van Dijk. Toen ik 30 was heb ik samen met Sandra Bos een reunie georganiseerd in het klaslokaal van Anicetus. Was erg leuk. De meesten hebben we toen kunnen achterhalen. Is zeker voor herhaling vatbaar. cnieland aapstaart rdc en dan de punt en el. Leuk als je reageert.

  Sint Paulusschool - St Jose..., 1969

  ?