Carla Mulder

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Carla Mulder heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bij de sigarenboer in de Rabenhauptstraat wachten op het rijtje wat je naar school bracht.

  Bij de sigarenboer in de Rabenhauptstraat wachten op het rijtje wat je naar school bracht. Ik herinner mij niets van een touw waar je aan vast moest houden zoals ik bij anderen wel lees. Ik kwam altijd langs mijn oma, die woonde tegenover de school, en ze stond dan in de deuropening op mij te wachten, dan kreeg ik een toffee. Ook herinner ik mij dat ik flauwgevallen ben toen we bij de piano stonden te zingen het liedje Mariska is een danseres. Het glijden op kousevoeten op de houten vloer en ik met mijn oma naar de dokter moest met een enorme splinter in mijn voet.Ik weet ook nog dat we af en toe theevisite hadden, dan mocht je je kinderservies meenemen van huis en dan werd je moeder uitgenodigd om thee te komen drinken. Volgens mij is er ook ooit een juf getrouwd(?) De meisjes kregen een sluier van vitrage en de jongens een kartonnen hoge hoed.Namen van medeleerlingen weet ik totaal niet.

  De Zwaluw, kleuterschool, 1963

  De poes op zijn sokkel op het schoolplein is mij toch wel het meeste bij gebleven.

  De poes op zijn sokkel op het schoolplein is mij toch wel het meeste bij gebleven. Mooi vond ik die. Natuurlijk ook mijn schoolvriendin Bouwien. Andere klasgenoten zoals Henk Vos ( die ik al ken vanaf de kleuterschool en die heel goed schepen kon tekenen, hij woonde bij mij in de Vechtstraat, Albert Hopman( mijn vriendje, die me briefjes gaf in een envelopje van de zending) De trouwerij van juf Okma in Friesland? Het luisteren naar klassieke muziek bij meester Moerman.

  J.C. de Molmoncourtschool, 1965

  ?