Carla Mulder

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 18

  Carla Mulder heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke tijd gehad, voelde me ve...

  Leuke tijd gehad, voelde me veel vrijer dan op de lagere school, vond het leuk om talen te leren en te horen over de griekse mythologie. Wat ik echt vreselijk vond was handwerken, wat destijds meisjes verplicht moesten volgen, een ramp voor mij. Ik vond het heel oneerlijk, dat alleen jongens handenarbeid kregen, gelukkig is deze belachelijke regeling veranderd, maar helaas pas toen ik van school was. Heb hele goede herinneringen aan met name Dhr. Van Santen, die helaas veel te vroeg is gestorven, de engelse les van hem was altijd leuk en gezellig, hij was mijn lievelingsleraar. Franse les van meneer Tuil vond ik ook prima, maar meneer Roth van duits was wel erg streng en al die naamvallen, ook niet zo leuk. Wel jammer, dat we nog erg als kinderen werden gezien destijds en niet goed werden voorbereid op vervolgstudies en het arbeidsproces, dat is nu vele malen beter denk ik.

  2002, Carla Mulder

  1e/2e klas Juffrouw Pols: renn...

  1e/2e klas Juffrouw Pols: rennen, hollen, draven,vliegen als je naar de wc moest zei ze dit. De rode scooter van meester Gouw ? Meester Taselaar uit de Nassaustraat. Franse les na de reguliere schooltijd van bovenmeester v/d Burgt, is zeer goed geweest voor mijn frans. Ik vond het niet echt heel leuk op de lagere school, misschien komt dit wel door het laatste jaar, de 6e klas van mr. v/d Burgt, ik vond hem niet echt aardig en was blij, dat ik naar de ULO ging, tenminste zo herinner ik het me nu.

  2002, Carla Mulder
  ?