Bekijk het volledige profiel van Carla Klooster en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

Carla Klooster heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke klas met Brenda v Harten...

Leuke klas met Brenda v Harten, Jeffrey Pleket, Rob Demmers,Johan Wegerif,Conny en Irene Peters en natuurlijk Kees de Vries, Bernard van Werven. Ik woonde tegenover de school in de karkietweg , weet dat ik nog een keer weg liep in 4de klas,na een ruzie met Dhr Abbink.Dhr Haagmans was toen ons schoolhoofd. Mevr. Provoost was er ook die kon zo mooi tekenen in ons poeziealbum. In de 1ste en 2de had ik juf Knoop. In de 3de zat Mw Hoogwinkel die vanaf haar lessenaar altijd haar etui of lineaal naar iemand toewierp die niet oplette. Al met al leuke herinneringen aan die tijd.

2003, Carla Klooster

Dhr.Boers van frans, echte mei...

Dhr.Boers van frans, echte meisjesgek Dhr.Kievit met z'n toupetje. Dhr.Kiestra van duits met z'n duitse Jeep, leuke leraar. Dhr van Doorn van Engels,als je mocht had je geluk anders pech gehad maar ik vond hem wel tof. Ik zat met Belinda Dolman, Carla Snellers, Rob Demmers, Jeffrey Pleket, Koos .. in de klas. Leerde daar ook Rob Klooster kennen waar ik nu al weer bijna 19 jaar mee getrouwd ben. Een erg leuke school met veel goede herinneringen!!!

2003, Carla Klooster
?