Carla Jaspers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Jaspers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Carla Jaspers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bianca mijn vriendinnetje uit ...

  Bianca mijn vriendinnetje uit de buurt. Dat is het enige wat ik me er nog van herinner. Oja mijn juf was juf kwakkel.

  2007, Carla Jaspers

  Het bakkertje op het schoolple...

  Het bakkertje op het schoolplein, in de pauze naar de supermarkt en daar zakken chips halen. De leraar van natuurkunde die graag verhalen vertelde over zijn verre reizen en zijn papagaai die zijn kinderen nadeed. Leuk om een keer mee te maken vond ik de bommelding de hele school buiten op het schoolplein. Vriendinnen die ik mijn nog herinner, Sheila Slingerland, Jolanda Scholten, Heidy van 't Hul, Mireille en Jeanette waarmee ik ook op de lagere school had gezeten.

  2004, Carla Jaspers

  Leraren die ik me nog herinner...

  Leraren die ik me nog herinner: Mijnheer Pol, Mijnheer van de Werff vond ik een hele aardige man, Mijnheer van Gennip beetje eigenaardig maar gaf leuk les. En die natuurkunde leraar die zo graag over zijn verre reizen vertelde en over zijn papagaai die zijn kinderen nadeed. Vriendinnen die ik me nog herinner, Sheila Slingerland, Jolanda Scholten, Heidy van 't Hul, Mireille Koster en Jeanette van Schootten. Helemaal verliefd was ik op Michiel uit Ruurlo?, en Nico Leenmans?

  2004, Carla Jaspers
  ?