carla hoogland

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carla hoogland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  carla hoogland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik 2 jaar het KMBO-administratief gedaan.

  Op deze school heb ik 2 jaar het KMBO-administratief gedaan. Aan deze school heb ik m'n vriendinnen Sandra, Catja en Margreet over gehouden (en een diploma natuurlijk) Verder was het gezellig en hebben we het nog steeds over het 3-daagse schoolkamp in de buurt van Warmenhuizen.

  Joh. Enschedé voor M.E.A.O., 1989

  Aan deze school heb ik niet heel veel herinneringen.

  Aan deze school heb ik niet heel veel herinneringen. Maar wat ik nog wel weet is dat ik niet heel goed met hr vd pijl door de bocht kon. Na 2 jaar besloot ik daarom ook maar van school te gaan. Ben daarna naar de Grafische School gegaan, en daar had ik het erg naar m'n zin

  Prinses Ireneschool, 1984

  Erg leuke school (en ook erg dichtbij, ik woonde op loopafstand) Gezellige leraren, zoals juffrouw van leeuwen en juffrouw Venema, paul germans, rob schuit.

  Erg leuke school (en ook erg dichtbij, ik woonde op loopafstand) Gezellige leraren, zoals juffrouw van leeuwen en juffrouw Venema, paul germans, rob schuit. En bij handenarbeid, hr v.duijn, leuke asbakken gemaakt voor vaderdag (ook al rookte m'n vader niet) Schoolvriendinnetjes/-vriendjes waren laura, miranda, annemarie, danielle, arco, ramon

  Noorderschool, 1978

  ?