carla hesselmann

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carla hesselmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  carla hesselmann heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke herinneringen aan deze school; o.

  Leuke herinneringen aan deze school; o.a. de schoolfeesten aan de Thorbeckelaan en ook goede herinneringen aan de leerkrachten zoals Balkenende(peukie),Kuipers (door hem vond ik scheikunde het leukste vak)Mw. Blok(centenbakkie)de concierge Gubbels?,en Mw. vd Laan.Enkele namen van klasgenoten die ik mij herinner: Martha Cromwell, Patty van Loon, Barend Bergman, Ina en Lida Heins, Pieter John Roukema etc.

  Hannie Schaft School, 1970

  veel leuke herinneringen aan deze school.

  veel leuke herinneringen aan deze school. Eerste 2 klassen waren in een ander gebouw; nl . de hannie schaftschool aan het isabellaland., daarna naar de walenburg. De juf van de 1-ste klas heette juf Kuipers en ik herinner mij, dat zij trouwde en dat de hele klas bij het stadhuis stond met een erehaag(in onze "zondagse kleren" natuurljk).Namen van juffen en meesters o.a. Mw. Molier, Jahreis, Kooymans (nam haar kindje mee naar school, in die tijd best bijzonder)Mw.Busschens,Hr. van Duin en natuurlijk Hr.Samuels(Sampie) Wat ook altijd erg leuk was in de 4e,5e en 6e klas waren de regelmatige toneelstukjes en dans-en zang optredens (zeg maar de voorloper van de playbackshow) In mijn idee was ik vaak een dwerg of kabouter in de toneelstukjes ws. door mijn lengte en mijn lange haren functioneerde bijeengebonden onder mijn kin als baard. Namen van medeleerlingen oa. Leslie Riemvis, luuk van 't hof, mieke schoon, regina tichelaar, hannie hees, bertje beukinga, ronald berserik, jetteke miedema, auke wiersma, etc.

  De Leeuwerikhoeve, 1961

  ?