carla c.s.oosterling

Kent 0 personen

WIDOW
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carla c.s.oosterling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  carla c.s.oosterling heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weet eigenlijk niet zoveel uit deze periode,wel herinner ik mij juf de jong,zo lief,en dat ik eens een liedje voor de klas mocht zingen.

  weet eigenlijk niet zoveel uit deze periode,wel herinner ik mij juf de jong,zo lief,en dat ik eens een liedje voor de klas mocht zingen.

  Kleuterschool Ons Zonnig Bi..., 1950

  carla den boer,zat in de klas met lijni de boom,margot niemantsverdriet,simon bijl(wilde met elk meisje in de klas lopen!)kreeg je een briefje:wil je met me lopen?simon)mijnnbroer rein zat twee klassen hoger,mr.

  carla den boer,zat in de klas met lijni de boom,margot niemantsverdriet,simon bijl(wilde met elk meisje in de klas lopen!)kreeg je een briefje:wil je met me lopen?simon)mijnnbroer rein zat twee klassen hoger,mr.vd toorn met het lamme handje,heel pijn;ijk,mr.vd steeg, kon mooi vertellen trouwens vd toorn ook,was een tijd vriendin met margot niemantsverdriet. het was toch wel een leuke tijd,school is weg en buurt is achtruit gegaan,ga nog wel een stiekem kijken.

  chr.lagere calvijnschool, 1952

  mijn klasse leraar was dhr.

  mijn klasse leraar was dhr. zomermmeijer,lieve man, van der spek vond ik niet zo leuk, herinner mij schollreis naar belgie en schoolkamp,2 of 3 dagen naar lochem, was leuk zat in d eklas met yvonne astrego,groeneboom,zuidweg,de groot,yvonne voogt woutje stolk,verder weet ik geen namenmeer zo goed.

  Herman Heijermansschool, 1958

  ?