Bekijk het volledige profiel van Carina van der Veen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Carina van der Veen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Aan de Rug heb ik Communicatie...

Aan de Rug heb ik Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd. Ik kon gelukkig al colleges volgens terwijl ik nog aan het afstuderen was voor de HBO, omdat ik die opleiding versneld deed en ik anders een half jaar moest wachten. Deze studie heeft iets langer geduurd dan gepland, omdat ik al een fulltime baan had bij de gemeente Hardenberg terwijl ik mijn scriptie nog moest schrijven. Dat viel niet mee en uiteindelijk heb ik ruim anderhalf jaar over m'n scriptie gedaan (!) maar het is me wel gelukt!

2008, Carina van der Veen

Ik heb hier de opleiding HBO C...

Ik heb hier de opleiding HBO Communicatie gedaan, dit was toen nog onderdeel van de Heao en we zaten op het Zernikecomplex. Dus dat was meestal in een volgepropte lijn 15 richting het Zernike!

2008, Carina van der Veen

Ik heb eerst Havo gedaan en da...

Ik heb eerst Havo gedaan en daarna VWO. De Havo heb ik nog in het gebouw aan de Baander gedaan, de laatste twee jaar in VWO 5 en 6 heb ik nog in het nieuwe gebouw gezeten. Jammer dat de school aan de Baander er niet meer staat, het nieuwe gebouw had helemaal geen sfeer. Aan de Baander konden we in de pauze makkelijk even naar de supermarkt of in de tussenuren even Emmen in! Of in de Kelder rondhangen of tafeltennissen natuurlijk. En dan die ranzige barakken! Echt een leuke school was dit!

2008, Carina van der Veen
?