Carina Blok

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carina Blok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carina Blok heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Marleen Mulder,Monique Busman,Caroline Hordijk Spelen bij Marleen in een enorm tuinhuis, bij Monique was het wat alternatief geloof ik en Caroline woonde wat verder weg.

  Marleen Mulder,Monique Busman,Caroline Hordijk Spelen bij Marleen in een enorm tuinhuis, bij Monique was het wat alternatief geloof ik en Caroline woonde wat verder weg. Spelen op het enorme schoolplein met karren etc. Juffrouw kuit een soort oma was dat in mijn ogen. De heerlijke gymzaal. Een opluchting na de Canteclaer school die heel erg katholiek en streng was. Ik herinner me nog meester Kok en zijn dochter zat ook nog bij mij in de klas. Hij sprak altijd met consumptie maar wel heel aardig (behalve als hij driftig werd, hihi)

  Gustav Hoeferschool, 1971

  Freddy Massen (mijn allereerste vriendje)waar ik mee in de tweepersoonsschommel zat De strenge juf waardoor je niet naar de toilet mocht en er zo geregeld kinderen in hun broek deden.

  Freddy Massen (mijn allereerste vriendje)waar ik mee in de tweepersoonsschommel zat De strenge juf waardoor je niet naar de toilet mocht en er zo geregeld kinderen in hun broek deden.Ze had een laatje met onderbroeken voor deze gelegenheid.Yuk! Heb hier maar 1 jaar gezeten.

  Cantecleer, 1969

  lachen met de limbo's.

  lachen met de limbo's. Sukkelen met de poeders, heen en weer reizen van de Le Sage ten Broeklaan naar het andere gebouw waar we les hadden, Beukenlaan? De einduitvoering met Village People. Annick en Monique.....uit schijndel dacht ik.Kamperen bij hun in de tuin. Blinddate met Marcel uit Venlo en zonder rijbewijs met de auto van mijn moeder daar naar toe scheuren. Meerijden met Eric Aben.

  mdgo-ag, 1984

  ?