Carin van der Meijden

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carin van der Meijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carin van der Meijden heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet superveel herinneringen.

  Niet superveel herinneringen. 2 jaar opgezeten, secretariële richting. Vond het wat minder met alleen maar meiden in de klas te zitten.

  De Factoor, Chr. College v...., 1992

  Ontzettend veel gelachen.

  Ontzettend veel gelachen. Spijbelen en dan de stad in. Gekeet bij Verbeek van economie. Jee die man had je heel gauw op de kast en de 1 na de andere werd er altijd uigestuurd. Gym van sennema dat was echt een lieverd. Ja ja het was een mooie tijd. Nu nog steeds contact met Dana van Zijtveld. Op school hadden we niet super veel contact maar zijn elkaar tegen blijven komen in het leven en daar is een hechte vriendschap uitgegroeid. Ben erg benieuwd hoe het is met anderen uit die tijd. Een reunië een keer zou niet verkeerd zijn.

  Rijksscholengemeenschap (La..., 1986

  veel herinneringen aan mijn basisschooltijd.

  veel herinneringen aan mijn basisschooltijd. de playbackshows, de weekafsluitingen, de ik ben eerst verliefd op die en 2e op die. Ik kan wel zeggen dat ik een leuke tijd op de wieden gehad heb en ben heel benieuwd wat er van de oude vriendjes en vriendinnetjes geworden is.

  De Wieden, 1978

  ?