Carin Stommels

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carin Stommels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carin Stommels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nederlands en Algemene Taalwetenschap, afgestudeerd op Toegepaste Taalkunde bij Kees de Bot.

  Nederlands en Algemene Taalwetenschap, afgestudeerd op Toegepaste Taalkunde bij Kees de Bot

  Katholieke Universiteit Nij..., 1977

  In 1971 zou ik op de St.

  In 1971 zou ik op de St. Jan in de 6de klas zijn gekomen, maar helaas zat ik alleen in de 1ste klas op deze school. Bij juffrouw Dusselje die gitaar speelde in de les, we gingen op schoolreis naar Animali en openden de nieuwe kerk. Ik moest rechts leren schrijven. We deden taal en rekenen op niveau. Dit betekende dat je heel snel vooruit kon werken. Mijn vrienden waren Nanda van den Hoogen, Mieke ?, Juultje ? en Bernard van der Schoot? en anderen? Na de eerste klas ging ik verhuizen, dat vond ik heel erg verdrietig, want ik had het ontzettend fijn, maar ik kreeg in de tweede klas van iedereen een hele lieve brief. Later ben ik nog vaak terug geweest in Valkenswaard.

  Sint Jan, 1965

  De Rome-reis en de Echternach-reis: als je Latijn deed, dan ondervond je de inzet van Popelier.

  De Rome-reis en de Echternach-reis: als je Latijn deed, dan ondervond je de inzet van Popelier. De oude opoefiets waar Kicken in zijn eerste jaar op arriveerde en die combinatie werkte erg op onze lachspieren. Later toen het wel "hip" was om erop te fietsen kon ik de fiets zomaar van hem overnemen. De liefde, tsja. De lessen scheikunde van Klerks en Peeters. Het schoolcentrum, dat we startten in een gedeelte van de fietsenstalling met oude meubels en een muurschildering, de pauzes onder de trap, de feesten na het eindexamen, leuke herinneringen. De groep en alle activiteiten rondom het gedoe met Couwenberg. Sindsdien is het belangrijk te weten wat ik van iets vind. En het vakantiewerk bij een loonwerkersbedrijf met een heel stel van school na het eindexamen.

  Dr Knippenbergcollege Schol..., 1971

  ?