Bekijk het volledige profiel van Carin ory en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Carin ory heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Enkele klasgenoten uit die tij...

Enkele klasgenoten uit die tijd 1972 en verder zijn Ingrid dorland helen dasberg nancy roeland Erica van dijk Patricia hollenberg alja bochse yvonne bosman nog een yvonne uit zanvoort jolande en een Yolanda meen ik zowel les gehad van juf nieman als van wellema de mooiste herinneringen de kooklessen met van alles wat daar ook fout ging .

2004, Carin ory

Hallo ik ben Carin Ory-Bouwman...

Hallo ik ben Carin Ory-Bouwman mijn favoriete herineringen zijn met Juffrouw Walter de handwerkjuffrouw en dit is voor Tino heiligers ik heb ooit nog een cavia van je zus gewonnen bij een verloting op school kwam ook bij jullie oma in de boslaan zeg tegen je zus dat ze zich ook moet aanmelden lachen joh.Ik zie een hoop bekende namen is er ook iemand die mij nog kent als walter van egmond dit leest weet je nog van die konijnenkeutels in het potterdoosje.Ik woon nu in west maas en Waal aan de dijk heb een boerderijtje en wat grond en wat schetst mijn verbazing Eelke buwalde broer van arja die ook in mijn Klas tijdelijk zat zijn schoonmoeder woont ook hier in het dorp en is een van mijn beste vriendinnen heb nog veel meer info over oudleerlingen maar laat ze zich maar eerst aanmelden p.s. meester emmens was inderdaad een driftkikker en sprak ook nog met consumtie ik zei een keer tegen hem morgen breng ik een paraplu mee ik zat namelijk vooraan ik hoop van meerdere te horen veel groetjes carin.

2004, Carin ory

Dat ik een keer bij juffrouw h...

Dat ik een keer bij juffrouw horsman op visite ben gewweest omdat mijn oma daar toen vlakbij woonde. Vond het ook heel erg om te verhui zen toendertijd.

2004, Carin ory
?