Bekijk het volledige profiel van Carin Ladan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Carin Ladan heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik weet niet veel meer van de ...

Ik weet niet veel meer van de schooltijd bij de Zonnebloem, mijn zusje zat 2 klassen lager. Ik kan me herinneren dat we in de lunchpauze naar het bos gingen en dat we dat erg leuk vonden. Het schoolhoofd, meester Web en een juffrouw (Arlette?) herinner ik me vaag. We kochten zelfgemaakte ijsjes op de hoek bij de Laan van Meerdervoort en we sporten in de gymzaal of het sportveld.

2009, Carin Ladan

Ik heb een leuke tijd gehad op...

Ik heb een leuke tijd gehad op de Geurt Volkers school met Rieneke, Gitta en Wilma (er waren meer meisjes waar ik mee omging, maar weet helaas de namen niet meer). Van Jose en haar moeder heb ik veel geleerd. Op Rob was ik echt gek en heb vaak spijt gehad hoe ik hem gekwetst heb. Ik kan me nog herinneren dat ik gek was op de wiskunde leraar(zo'n lieve man), geslagen ben door een biologie leraar, samen met Rieneke meneer Gijssen gek maakte, en .... dat een oudere leraar met een petje op verbaasd was dat wekkers in de klas af gingen. De directeur kon streng zijn, maar ik denk dat we dat zo af en toe wel eens nodig hadden. De schoolfeesten vond ik super! Ik ben vaak verhuisd en heb daarom geen contact meer gehad met schoolgenoten. Ik heb jaren geleden wel met Gitta en Wilma gegeten en toen hebben we herinneringen opgehaald.

2009, Carin Ladan
?