Carien Gorter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carien Gorter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carien Gorter heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was 9 jaar toen ik naar Amsterdam kwam.

  Ik was 9 jaar toen ik naar Amsterdam kwam. Zat op de van Heemstraschool. Zat in de klas met o.a. Heleen Groen. Rest van de namen kom ik even niet op. Wel de onderwijzers van toen. vooral mevr. Hagenzieker daar kwam ik ook wel thuis en Kruizinga die geweldig kon voorlezen uit "Snuf de hond". In de 6e klas deden we de musical "het koffertje van van dalen" geloof ik. Voor de sneeuwlopers een zeer stessvol gebeuren. Het meest vreemde van die 2 was dat we op schoolreisje gingen maar alleen de meisjes mochten mee. Erg vreemd allemaal. Weet niet eens meer waar we heen zijn geweest leuk was het dus helemaal niet haha. Wie zat er nog meer bij mij in de klas. Ben zo slecht in namen onthouden. Ik ging toen ook veel om met Daphne van Houten ze zat een klas hoger maar woonde 1 etage onder mij. Heb nog lang contact met haar gehad maar nu ook niet meer. Verder zat er volgens mij nog een Saskia bij mij in de klas. Hoop wat van mijn oude klasgenootjes te horen.

  Baron van Heemstraschool, 1971

  Leuke klasgenoten Petra Claasen, Willemien Zeelenberg, Ruth Lenstra, Wilco ???, Peter-Paul ??? en veel meer.

  Leuke klasgenoten Petra Claasen, Willemien Zeelenberg, Ruth Lenstra, Wilco ???, Peter-Paul ??? en veel meer. Helaas ben ik oude agenda's kwijtgeraakt en weet niet alle namen meer. Het was een heel apart clubje mensen. Veel lol. En uiteindelijke toch nog allemaal geslaagd.

  Melanchthon College Scholen..., 1976

  ?