Carel Weber

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carel Weber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Carel Weber heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuk die klassenfoto's.

  Leuk die klassenfoto's. Ik heb er zelf ook een aantal bij gezet. Een goede tijd gehad, ook al herinner ik me niet veel meer. In iedere geval was het ver fietsen naar Renesse. Erg benieuwd wat er van iedereen geworden is.

  2003, Carel Weber

  In de brugklas blijven zitten, daarna een jaar MAVO/HAVO gedaan en daarna toch verder gegaan met de MAVO.

  In de brugklas blijven zitten, daarna een jaar MAVO/HAVO gedaan en daarna toch verder gegaan met de MAVO. In deze 5 jaar een hoop mee gemaakt. Nat gegooid door de eigenaar van de bloemenzaak op Spijkenisse Centrum (Op de hoek) en daarna naar muziekles en zeggen dat je door het ijs gezakt bent, ook al is het al lente. Door Bitter naar Blankenende gestuurd worden, omdat we al zo graag de dependance binnen wouden en dat Jerry als strafwerk een tijdschrift moet overschrijven met Joop Klepzijker erin en de rest gewoon het schoolregelement (Jerry, you lucky bastard). Een andere herrinering is een één of andere explosie in Hoogvliet, zodoende moesten we op school blijven wegens gevaarlijke stoffen in de lucht. Verder ben ik blij dat ik tekenen als examenvak heb genomen (hoe heet die leraar ook al weer, had een hekel aan mensen die kaal werden en die het verbergde (hij werd zelf ook al kaal)).. Dit gaf mij de richting die ik op wou. Zodoende ben ik verder gegaan in de grafiche sector en ben nu werkzaam bij een Multimedia-bureau.

  2003, Carel Weber
  ?