Carel van Binsbergen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carel van Binsbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carel van Binsbergen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Kalkhoven.

  Juffrouw Kalkhoven. Wat een lief mens was dat. Zij vond helaas voor mij dat ik na 1 jaar kleuteren wel naar de grote school kon. Veel te kort opgezeten !

  kleuterschool de parkietjes, 1964

  Juf Klumpers, de eeuwige single, die zich minstens 2 x per dag gruwelijk kwaad maakte om niets, de bovenmeester meneer Smid en natuurlijk "Seefie" het hoofd der school, die zelfs regelmatig op school bleef slapen ! Meester Hofijn was niet zo'n fijne als

  Juf Klumpers, de eeuwige single, die zich minstens 2 x per dag gruwelijk kwaad maakte om niets, de bovenmeester meneer Smid en natuurlijk "Seefie" het hoofd der school, die zelfs regelmatig op school bleef slapen ! Meester Hofijn was niet zo'n fijne als zijn naam doet vermoeden. Man was vroeger waarschijnlijk veel gepest en kuurde dat met grote regelmaat uit op de mindere goden in zijn klas. De school was al met al wel gezellig, maar de kwaliteit van het onderwijzend personeel beoordeel ik ook nu nog van matig tot belabberd.

  Marnixschool voor PCO, 1965

  Dit was verreweg m'n gezelligste school ooit.

  Dit was verreweg m'n gezelligste school ooit. Prachtige tijd gehad daar. Elke dag feest en toch een diploma gehaald ! Jammer dat er maar weinig mensen zich aangemeld hebben uit mijn periode.

  Pedagogische academie Twent..., 1976

  ?