Bekijk het volledige profiel van Carel Jansen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Carel Jansen heeft 6 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik mocht vanwege ernstige rugk...

Ik mocht vanwege ernstige rugklachten van mijn moeder, die het thuis met mijn twee jongere broertjes te druk gekregen had, als driejarig kleutertje al naar deze school. Ik vond het er prachtig. Vooral het samen roepen om juffrouw Jet als de school nog niet open was, maakte grote indruk op me. Het verhaal gaat dat ik op weg naar school een keer ben omgewaaid, maar of dat echt waar is.. Ik ben er tot mijn zesde gebleven, maar of ik door het vele knutselen dat ik gedaan moet hebben daar echt vaardiger in ben geworden, valt te betwijfelen. Eén liedje van toen kan ik me nog goed herinneren: dat over het groen, groen, knollenland, de twee haasjes, en de jager die een einde maakte aan het parmante bestaan van een van de twee - wat de ander natuurlijk zeer verdroten heeft. Wat dat 'verdroten' mocht betekenen, heeft Juffrouw Jet ons vast heel goed uitgelegd.

2012, Carel Jansen

Eigenlijk hoorde het niet bij ...

Eigenlijk hoorde het niet bij de activiteiten van de Antoniusschool, maar het kindervakantiewerk is in mijn herinnering zo verbonden met mijn tijd in de Hasselt en ik denk er met zo veel plezier aan terug, dat ik dat kindervakantiewerk hier graag nog even noem.

2011, Carel Jansen

Eigenlijk hoorde het niet bij ...

Eigenlijk hoorde het niet bij de activiteiten van de Anthoniusschool, maar het kindervakantiewerk is in mijn herinnering zo verbonden met mijn tijd in de Hasselt en ik denk er met zo veel plezier aan terug, dat ik dat kindervakantiewerk hier graag nog even noem

2010, Carel Jansen
?