Caprise Lamoen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Caprise Lamoen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Caprise Lamoen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  hier de versnelde doktersass avond opleiding gedaan in het kader van omscholing wegens een vorm van reuma.

  hier de versnelde doktersass avond opleiding gedaan in het kader van omscholing wegens een vorm van reuma. Door stage bij de bloedbank Sanquin terecht gekomen en blijven hangen.

  2004, Caprise Lamoen

  Fijne tijd gehad.

  Fijne tijd gehad. Prima les gehad van de strenge hr Bosch, jammer dat hijterug naar Groningen ging. Maar dhr Butter was een prima opvolger. In de zesde doof geworden en hr Butter heeft mij samen met vriendin Tineke Jellema en Auke(?) erdoorheen gekregen. Gelukkig is aan het eind van het jaar het gehoor in 1 oor teruggekeerd. Ook juf Tiene -Pesch kan ik mij nog als een heel fijn iemand herinneren.

  2004, Caprise Lamoen

  Vanuit Antwerpen in Beverwijk komen wonen.

  Vanuit Antwerpen in Beverwijk komen wonen. Door de slechte manier van lesgeven in Holland ging mijn niveau achteruit, gelukkig voor mij heeft dh Wiebers dit in de 3e op tijd ontdekt. Daarom ben ik ook meegegaan met de afscheiding naar de van Riemsdijklaan, waar we op beter nivau les kregen vd heer Bos .

  2004, Caprise Lamoen
  ?