Camiel Haagmans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Camiel Haagmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Camiel Haagmans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tjezus, wat een herinneringen aan deze school, Meester Beckers die van zij stoel viel bij het uitzetten van School TV weekjournaal en sandra rijntjes die straf kreeg omdat ze moest lachen.

  Tjezus, wat een herinneringen aan deze school, Meester Beckers die van zij stoel viel bij het uitzetten van School TV weekjournaal en sandra rijntjes die straf kreeg omdat ze moest lachen. IK kreeg 1 paragraaf te vroeg een bloedneus bij EHBO les. Meester Verjans boosomdat tim (peters) en ik met een fietsketting aan het overgooien waren!! Natuurlijk het eindkamp in dat verlaten gat en de musical, waar ik mijn eerste dj ervaring opdeet!

  Windekind, 1983

  De laatste schooldag, bomen die omgezaagd warenn op het schoolplein, mijn eerste brommer, het kamp in Orvellte en de Istanboel reis (lekkah).

  De laatste schooldag, bomen die omgezaagd warenn op het schoolplein, mijn eerste brommer, het kamp in Orvellte en de Istanboel reis (lekkah). Wiskunde B: KKdeWD!!

  Bernardinus College (schole..., 1991

  ?