C Kemp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van C Kemp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  C Kemp heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten. Begonnen in de 5e dus bij juffrouw Bruinisse (o.i.d.) Als ze boos op je was deed ze haar vinger onder je kin, duwde je hoofd hardhandig naar achteren en zei dan ´10 tafels` (strafwerk dus). Daarna bij Zigtema in de klas gezeten. Hij was de 1e meester die we bij zijn voornaam mochten noemen (Henkie) en op zijn verjaardag hielden we een discofeestje in de klas. Tot grote ergenis van Muilwijk! Uit die tijd herinner ik mij nog Rene van Alphen, Alfred Wurtz (die ik onlangs nog tegen ben gekomen) Francine en nog wat (Zigtema is later met haar zuster getrouwd) en Mariët Jacobi die mijn vriendin werd. Op het afscheidsfeest van de 6e klas deden we `de t.v.`na. Het journaal, Moef ga ga en Pipo de Clown. Ik speelde de rol van Mamalou.

  Jan Ligthartschool, 1966

  Het was altijd feest als je naar school reed en onderweg door medeleerlingen teruggestuurd werd omdat er weer eens ingebroken was.

  Het was altijd feest als je naar school reed en onderweg door medeleerlingen teruggestuurd werd omdat er weer eens ingebroken was. Meestal waren er dan computers gestolen. Over namen van leraren moet ik heel diep nadenken: wiskunde van mijnheer westerink (o.i.d.) en mijnheer ruth (komt nu spontaan bij mij op). Mevrouw v.d. Elst voor Engels was erg aardig. We hadden ook een leraar duits die we vreselijk gepest hebben. De arme man. Ik was in die tijd m.n. bevriend met Mariet Jacobi.

  Snellius Scholengemeenschap, 1968

  Ik herinner me nog juffrouw Olivier katteklier.

  Ik herinner me nog juffrouw Olivier katteklier. En meester Lastdrager. Hij vond mij helemaal niet aardig en toen ik in de 6e klas hem voor de 2e keer zou krijgen hebben mijn ouders mij van school gehaald. Ook herinner ik mij nog meester van de Bergh, de aardigste meester van de school! Veel van de kinderen uit de klas weet ik nog. O.a Heidi van Mourik die ook op deze site heeft geschreven. Het Fransje Dijt die door haar genoemd wordt was ook mijn vriendin. Daarnaast Anette Kluft.

  albert schweizerschool, 1962

  ?