Brigitte Sievers

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Brigitte Sievers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Brigitte Sievers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezondheidspsychologie gestudeerd.

  Gezondheidspsychologie gestudeerd.

  Open Universiteit, 1992

  In de tijd dat ik op de OLAN kwam, was deze nog gevestigd aan de Rosendaalseweg in het gebouw waar nu de studio zit van TV Gelderland.

  In de tijd dat ik op de OLAN kwam, was deze nog gevestigd aan de Rosendaalseweg in het gebouw waar nu de studio zit van TV Gelderland. Het voorbereidend jaar (ik zat in Vb) was gehuisvest in een school aan de Dr. A. Kuyperstraat. Voor de praktijk moesten we naar het Gele Rijdersplein. Het tweede jaar verhuisde de school naar de Zijpendaalseweg. Ik heb in M1a en M2a gezeten. Klasgenoten waren o.a. Annet Zegelink, Albertine Stienstra, Nolda van Heeswijk, Henk Vervegaard, Elly Janssen, Ina Hamer (kwam uit de polder en zat in Arnhem op kamers), Martin Rijken, Wilma van Halsteren (?), Hetty Gerrichhauzen, Lieneke Kramer, ? Bakker, Bert van Egdom, Joke Lohuizen? (vriendin van Hetty), Peter Schippers, Gerard Hartog

  Rijn IJssel college unit la..., 1973

  Heb in de klas gezeten bij juffrouw Wamelen (klas 1),jufrrouw van de Aarssen die in 1963/64 trouwde en daarna Sonneveld heette (klas 2), Juffrouw Koopmans (klas 3), meneer Klaaijsen (klas 4), meneer Rook (klas 5) en meneer Bitter (klas 6).

  Heb in de klas gezeten bij juffrouw Wamelen (klas 1),jufrrouw van de Aarssen die in 1963/64 trouwde en daarna Sonneveld heette (klas 2), Juffrouw Koopmans (klas 3), meneer Klaaijsen (klas 4), meneer Rook (klas 5) en meneer Bitter (klas 6). Oude klasgenoten zijn: Willeke van de Weerd, Lonneke Reumer, Hennie Veldkamp, Hanneke Korteling, Jan Bouwer, Frank Mets, Ben Gerritsen, Albert Hulshof, Betsie Withaar, Kuno Kaspers, Ronnie van de Brink, Mieke Bleyerveld, Freddie Bloemers, Carla van de Bovenkamp, Ayli Yap, Rina Hogeweg, Hennie Enderink, Ellen van de Berg, Bert Jongedijk?, Leo Dieleman, Hanco Kolk, Bob Stijf, Paul Diemel, Johan ten Donkelaar, Henk Korteling, Irene en Rudie van de Veen, Yvonne l'Ami, Frans Harteman, Johan Snellink, Peter Dreijer. Andere leerlingen die ik mij herinner maar waarvan ik niet precies meer weet in welk jaar ik bij hen in de klas heb gezeten: Jannie Poort, Dirk-Jan Spaargaren, Joke Bosman, Gerda Minnen, Thea de Jong, Corrie de Jong.

  De Witte School, 1962

  ?