Brigitte Gabel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Brigitte Gabel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Brigitte Gabel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  M'n P gehaald, daarna als de bliksem 'omgezwaaid' naar TB.

  M'n P gehaald, daarna als de bliksem 'omgezwaaid' naar TB. Die studie paste veel beter bij me. Materiaalkunde was mij veel te specialistisch. Mooie tijden met Genootschap Trog - onvergetelijk (ondanks de drank).

  TU Delft - Materiaalkunde, 1990

  Ik was een van de vele 'omzwaaiers' die de eerste lichting bevolkten.

  Ik was een van de vele 'omzwaaiers' die de eerste lichting bevolkten. Leuke tijd, beetje pionieren. Eerst nog in het Civiel-gebouw, daarna op de Jaffalaan waar Herman de scepter zwaaide. Samen studeren met Esther, Jeroen, Niels, Hans en Wouter. Roeien was nog belangrijker dan de studie, in elk geval de eerste twee jaar.

  TU Delft - faculteit Techni..., 1992

  Kan me weinig herinneren van deze tijd.

  Kan me weinig herinneren van deze tijd. Klasgenootjes: Leonie Gorter, Astrid Blesgraaf, Linda van Unen (dochter van de melkman), Dida (achternaam??), Aschwin de Bruyn - van hem kreeg ik mijn allereerste kus, in de zandbak... dat herinner ik me dan weer wel. Ik ging als een van de weinigen (of misschien wel als enige?) naar de Herman Heijermans.

  Dikkertje Dap, 1976

  ?