Brigitte Bosman-Moens

Kent 0 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Brigitte Bosman-Moens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Brigitte Bosman-Moens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke en minder leuke herinenringen aan deze school.

  Leuke en minder leuke herinenringen aan deze school. Ik was bevriend met Gerda Reurs, Monique van Blerk, Jeanette Honingh en Diana Bosman. (Diana is nu mijn schoonzus) Maar ook leuke herinneringen aan andere klasgenoten. Altijd puinhoop lessen van dhr. Meinderts. Gym hadden we liever van Arie Kaars dan van Marjan Bol. Wiskunde van dhr. Uithuisje. Invalleerkrachten waren meestal niet zo'n succes. De Jong (handelskennis)man met sandalen een baardje en kwam uit Kampen,dhr. Zuiderzee van Engels en iemand van Handenarbeid Peter ...... die ooit een hitje had in de hitparade (naam van het liedje is nooit meer verliefd)

  scholengemeenschap IJdoorn, 1980

  Leuke herinneringen aan deze school.

  Leuke herinneringen aan deze school. Ik ben in de 5e klas blijven zitten dus ik ben 2 keer naar Renkum geweest. Geweldige tijd gehad. Aan elke onderwijzer heb ik zo'n mijn herinneringen maar ook aan diverse leerlingen zoals Victoria, Sonja T, Shirlene, Julia, Claudia, Saskia, Sonja Sommige leerlingen ben ik nog wel eens tegengekomen. Toen ik inverwachting was van mijn zoon kwam ik juffrouw van Duinen tegen bij de school waar mijn zoon nu toevallig op zit. Ik herkende haar zij herkende mij. Op het moment dat Rick naar schoolging verliet juffrouw Truus zoals zij nu heet de school ze geniet nu van haar pensioen.

  Don Boscoschool, 1972

  ?