Bridget Bensdorp

Kent 11 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bridget Bensdorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bridget Bensdorp heeft 0 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Natuurlijk herinner ik mij de ...

  Natuurlijk herinner ik mij de kampen in Epe, maar ook de woensdagmiddagen bij Ron. We mochten bij mooi weer soms op het dakterras strips lezen. Ja, echt heel leerzaam :-) Verder de lesjes op kleedjes in de gang. Daar werd niet echt veel gewerkt. Soms slopen we naar beneden, waar je achter in het gebouw in de gangen kon rondstruinen. Niemand die je in de gaten had. Gymles van Wong (?), aardige vrouw. Handenarbeid van een mevrouw die per se wilde dat we (de meisjes!) zouden leren haken en breien. Nou, ik niet dus. Ondanks mijn huidige creatieve beroep heb ik altijd een hekel gehad aan knutselen. Dus vielen de steken 'zomaar' uit mijn breiwerk. En nee, ik had geen idee hoe dat nou toch steeds gebeurde. Vriendinnetjes deden hetzelfde. Ik meen dat Nicole en Anouschka medeplichtig waren. Verder was ik volgens mij heel braaf in de klas. Maar op de een of andere manier zocht ik wel vriendinnen uit die recalcitrant waren. In het laatste jaar voerden we ter afscheid Oliver Twist op. Ik weet nog hoe zenuwachtig ik was. Men had mij de verantwoordelijkheid gegeven om steeds tussendoor aan te kondigen wat er komen ging. Maar de briefjes ter ondersteuning van mijn gehugen hingen pas wat laat, dus moest ik op een gegeven moment voor de derde keer zeggen 'dit is de laatste keer dat Oliver....', 'dit is de allerlaatste keer dat Oliver...' , ' dit is de aller aller laaste keer...' Weet niet meer wat Oliver deed. Wel dat hij er lang over gedaan heeft. Heb een fijne tijd op deze school gehad. geen trauma's opgelopen. Namen die ik mij herinner zijn; Nicole Esman, Olga, Martine Visser en Merlijn. Verder zie ik nog wel veel gezichten voor me.

  2002, Bridget Bensdorp

  Deze school heeft geen verplet...

  Deze school heeft geen verpletterende indruk op mij gemaakt. Niet dat ik er een hekel aan had, maar het was weinig opwindend. Heb wel goede herinneringen aan een paar leraren; economie van mevrouw Harms, alleraardigst mens dat onterecht nogal eens werd gepest om haar duitse accent, de heer de Zeeuw -ondanks al mijn onvoldoendes vond ik de lessen boeiend, hij kon goed vertellen, de biologielessen van .... man met grijs haar en rond brilletje... naam kwijt, nederlands van Besançon en engels van Dalmulder. In de vierde gingen we zeilen op het IJsselmeer en door te blijven zitten deed ik dat twee keer. Leuk. Ik ging in die tijd o.a. om met Clementine van Riel, Sanne en Marlies Dikstaal. In het eerste jaar ging ik met een andere Marlies om (weet je achternaam niet meer). Jij ging naar het Gym en woonde in Muiderberg, maar we spraken elkaar wel nog regelmatig in de pauze. Ben heel benieuwd hoe het met je is. En met de anderen ook overigens, dus laat eens wat van je horen!

  2002, Bridget Bensdorp
  ?