Brenda Verdam

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Brenda Verdam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Brenda Verdam heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Alleen dat het schooltje een ronde binnenkomst-hal had? En dat er grote hoge bakken op het schoolplein stonden.

  Alleen dat het schooltje een ronde binnenkomst-hal had? En dat er grote hoge bakken op het schoolplein stonden. Na deze school ging ik naar de Cornelis Houtmanschool en klas 6 bracht ik door op de Prinsenschool.

  2003, Brenda Verdam

  Leuke klasgenoten.

  Leuke klasgenoten. Ik was hier alleen het laatste jaar doordat de oude school ging sluiten. Ik werd snel opgenomen in de klas. Uitje naar Bergen aan zee, leuk feest aan het einde van het jaar. Klasgenoten: Monique, Sandra? optreden als LUV, dollydots. Rik van Dongen, "rooie"Rik, enz

  2003, Brenda Verdam

  Weinig herrineringen, leuk om Esther (Cliteur)steeds tegen te komen op de site.

  Weinig herrineringen, leuk om Esther (Cliteur)steeds tegen te komen op de site. Mijn hartsvriendin Evelien Heystek (spel misschien de naam niet juist)vergeet ik nooit meer. Mw Smit, lief mens. Ik zat met mijn broer Pedro op deze school. Wat namen uit zijn klas: Sandra de Munk, Ronnie Breed, Martha staring. We zijn beide druk op zoek naar klassefoto's. We zijn samen nog bij Mw Vriese thuis geweest, gewoon langsgegaan toen. De vijfde klas deelden we geloof ik want toen was 5 en 6 samen. Al schrijvende komen de herrineringen terug.....Geweldige site!!!

  2003, Brenda Verdam
  ?