Brenda Hulsman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Brenda Hulsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Brenda Hulsman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  heerlijke tijd echt!! NITA EN GLENN jullie vooral waren geweldig.

  heerlijke tijd echt!! NITA EN GLENN jullie vooral waren geweldig.. en Jeroen en Els like ms Jagger told u wandelingen deden goed.. en Carolien wat doe je? waar ben je? maak je het goed?? ben zo benieuwd of we collega's zijn in het sociale vak? en Nita ben je nummer kwijt probeer je mail te sturen via schoolbank.. en HEIKE mijn superman waarom vind ik je niet op de pagina? gaat het goed? en Nicoline? nou x dan maar en lieve groetjes ook voor Demi natuurlijk..

  2004, Brenda Hulsman

  Wat leuk om toch wel bekende namen tegen te komen.

  Wat leuk om toch wel bekende namen tegen te komen. Sascha koffie drinken gaat gebeuren hoor!, hectische tijd enne zit er nu een restaurant in het pand op de zeeburgerdijk? fiets er nog dagelijks langs.. kwam laatst Marja (van de kleuterklas) in een flits tegen.. niet kunnen groeten jammer hoor, en ja bij Netty was het leuk maar bij Allard ook!! en Daniel waarom sta je er niet tussen en Linda? en hoe is het met Gian? en wie weet hoe het met Mark Stend is?

  2004, Brenda Hulsman
  ?