brenda crama

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van brenda crama en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  brenda crama heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vond het een te 'schoolse' school.

  Vond het een te 'schoolse' school. Heb de opleiding secretaresse gedaan en kan me vooral mevr. Pufkus (steno) herinneren. Viel samen met vriendin beetje buiten de boot, maar heb daar toch veel gelachen. Weet nog dat ik vond dat het een echte meisjeschool was met heel veel echte meisjesleerlingen.

  Instituut Schoevers, 1989

  Na eerst 3 jaar op de dependance te hebben gezeten, kwam ik op de Kagerstraat.

  Na eerst 3 jaar op de dependance te hebben gezeten, kwam ik op de Kagerstraat. Leuke school. Leraren die ik me vooral herinner zijn V.d. Laan, Lamain, Evers, Kooloos, Langereis. Helaas ben ik voor eindexamen Ath gezakt en ik had geen zin om dat over te doen. Toen dacht ik nl. dat ik school helemaal niet leuk vond en ik wilde er zo snel mogelijk vanaf. Zonde!!!

  Louise de Coligny Scholenge..., 1983

  Heb een hele leuke schooltijd gehad en heb voornl.

  Heb een hele leuke schooltijd gehad en heb voornl. bij Kleiss (geweldig leuke leraar) in de klas gezeten. Kan me nog goed herinneren dat we in de 5e klas op schoolkamp gingen naar Schin op Geul en dat ik dat geweldig vond. Daar kregen diverse klasgenoten 'verkering' met elkaar. Namen die ik me vooral herinner zijn: Erica, Irene, Cathelijne, Linda, Oscar, Raymond, Daphne, Leontine, Cherie, Rene. Ben nu al weer 32, getrouwd, een dochter van alweer 2 en woon in een leuk oud huisje in Leiderdorp.

  De Springschans, 1976

  ?