Brechtje Theijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Brechtje Theijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Brechtje Theijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Geen bewuste herinderingen, alleen wat wel heel bewust en natuurlijk ook op de film staat, dat zijn de pyamaparties! Heel gezellig :(.

  Geen bewuste herinderingen, alleen wat wel heel bewust en natuurlijk ook op de film staat, dat zijn de pyamaparties! Heel gezellig :(

  2004, Brechtje Theijn

  Ook ik vond het altijd verschrikkelijk, zoals Lonneke van Oostveen (nog steeds vriendin trouwens) het heel mooi schrijft; als de bel gaat opstellen in rijen van 4 en alles strikt en in het gereel.

  Ook ik vond het altijd verschrikkelijk, zoals Lonneke van Oostveen (nog steeds vriendin trouwens) het heel mooi schrijft; als de bel gaat opstellen in rijen van 4 en alles strikt en in het gereel. Maar het was toch gezellie toch Lon? ;)

  2004, Brechtje Theijn

  Zo heel erg veel weet ik niet eens meer van de school, maar de praktijk lessen waren toch het aller leukst, het stadje was ook wel heel erg interesant altijd, zelfs als we geen tussenuur hadden ;).

  Zo heel erg veel weet ik niet eens meer van de school, maar de praktijk lessen waren toch het aller leukst, het stadje was ook wel heel erg interesant altijd, zelfs als we geen tussenuur hadden ;)

  2004, Brechtje Theijn
  ?