brechtje landman

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van brechtje landman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  brechtje landman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontzettend leuke tijd gehad: wat een leuke stad!.

  Ontzettend leuke tijd gehad: wat een leuke stad!

  Medische Faculteit Rotterdam, 1996

  De leukste lessen waren biologie, met van Bergeijk (eerst keten en dan lessen) en tekenen met blokzijl (wat een lieve vrouw!) Bizarste herinnering aan een eindexamen feest die eindigde in een striptease: vervolgens 7 kids van school gehaald door ouders.

  De leukste lessen waren biologie, met van Bergeijk (eerst keten en dan lessen) en tekenen met blokzijl (wat een lieve vrouw!) Bizarste herinnering aan een eindexamen feest die eindigde in een striptease: vervolgens 7 kids van school gehaald door ouders. Dat was wel het meest hilarische moment denk ik. Ik vond de school nogal stijfjes en was blij dat er eens iets gebeurde. Laat ik maar gewoon zeggen dat ik blij was dat ik ingeloot werd voor geneeskunde.

  de heertganck, 1989

  Ik heb de school niet tot de zesde klas (groep 8) afgemaakt, maar wel een leuke herinnering eraan.

  Ik heb de school niet tot de zesde klas (groep 8) afgemaakt, maar wel een leuke herinnering eraan. Kastie op het schoolplein. Verjaardag vieren van "meester Jan", met playbacken van frizzle sizzle en de dolly dots. Op donderdag naar de kerk en mijn klasgenootjes bewaarden een hostie voor mij omdat ik niet katholiek was en het ook eens wilde proeven! Carnaval, was ook leuk. Verkleedpartijen, vaak hetzelfde aan als mijn vriendin Carin Demmers. Liefdesbriefjes schrijven naar mathieu brand, met lippenstift-mondafdruk op de brief en snoepjes in de envelop.

  Sint Jozef, 1983

  ?