Bram Tournier

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bram Tournier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bram Tournier heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen op de dansschool aan de Slinge.

  Begonnen op de dansschool aan de Slinge. Daarna op diverse vestigingen in Rotterdam gedanst, behalve Ommoord. Laat daar nu net mijn latere vrouw gedanst hebben.Op Slinge met een behoorlijke groep mensen omgegaan: Ron Pols, Paul Jaspers, Gerard Wijthoff, mijn zus Carla, Marion Huigen , Petra Snijders zijn de namen die mij bij zijn gebleven. Op Hammerstraat veel gedanst met vroegere verkering Hennie Vermaat, het vrij dansen gedeelte dan, want zij was veeeeeel verder dan ik. Maar het blijft natuurlijk een verborgen huwelijksbureau, want in de Hammestraat mijn huidige vrouw Thea ontmoet.

  Dansschool Wuyster, 1974

  Twee jaar daar op school gezeten en wel in de eerste klas.

  Twee jaar daar op school gezeten en wel in de eerste klas. Had toen nog niet door dat leren toch wel belangrijk was. Ging voorwaardelijk over doch verpestte dat, dus terug naar klas 1, 1e jaar van de MAVO, Klasgenoten: Gerrie Vuijk, Ed Bouwens, Jose Sebille, Anita Meijer, Margo Hahn en Hanneke van Dijk. Vervolgens naar Don Bosco LTS. Laatst ben ik Hanneke nog tegen gekomen en heb haar gesproken. Bleek op een school in Hoogvliet te werken. Klein wereldje he. Heeft de school nooit meer los kunnen laten. Had nog wel steeds het lachende gezicht wat ze altijd al heeft gehad.

  Don Bosco Mulo (H. Joannes ..., 1967

  Tot aan de derde klas gezamenlijke opleiding.

  Tot aan de derde klas gezamenlijke opleiding. als leraren de al eerder genoemde Scharff, (volgens mij mijn klasseleraar in de 2e klas). Metaaltechniek van Scholls. Die maakte indruk bij mij dat ondanks dat hij van die grote handen had, een harnas van een ridder aan het maken was (heel fijn en klein werk). Engels van de hr van Haasteren. Wiskunde van dhr Mooij. Van Maanen voor vaktekenen (Jan met de bakkebaarden). Daarna in het derde leerjaar begonnen aan elektrotechniek-P.stroom. Geenen als leraar elektrotechniek. Vervolgens diploma gehaald. Het jaar daarna terug naar T-stroom 3. In een jaar klaargestoomd voor diploma en gehaald. Vervolgens naar de MTS aan de overkant. Echter maar 3 maanden gedaan en vervolgens gaan werken.

  Don Bosco, 1969

  ?