Bekijk het volledige profiel van Bram Salomé en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Bram Salomé heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het enige wat me nog bijgeblev...

Het enige wat me nog bijgebleven is, is het gebouw -het lag in een ronding van het plein, paar treden op naar de grote massieve deuren, ouderwetse hoge lokalen- en de naar mijn gevoel enorme zandbakken (waarvan een gedeelte overdekt) en een immens grote kastanje boom waar onder en omheen we allerlei kinderspelletjes deden. Verder herinner ik mij nog dat er een periode was waarin mijn oudere zusje Tosca als mijn jongere broertje Carel samen met mij op het Mierennest zaten. Verder was de kleuterschool niet zo aan mij besteed.

2004, Bram Salomé

In het schooljaar 1963 ben ik ...

In het schooljaar 1963 ben ik overgestapt naar het Montessori Lyceum wat me beter lag. Wat in mijn geheugen gegrift staat van het Comenius is mevrouw Veenstra(duits),volgens mij de enige in het onderwijs die negatieve cijfers toekende. Ook mijn noodgedwongen mee oplopen met haar als ik naar huis ging, zeer gedenkwaardig. Ook de hr. Toet (aardrijkskunde)is mij bijgebleven -op zijn zachts gezegd een opmerkelijke man- en juffrouw Doeksen, die me consekwent Abraham noemde(ik heet gewoon Bram)en voortdurend met het verhaal van Johannes de Doper op de proppen kwam. Bijzondere herinneringen heb ik ook aan mijn schoolgenoten Jan Vlek en Wim Eweg.

2004, Bram Salomé
?