Bram Hagoort

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bram Hagoort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Bram Hagoort heeft 9 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  A-klas: komplete woninginrichting en meubelfabricage.

  A-klas: komplete woninginrichting en meubelfabricage. Veel gestapt in Rotterdam, ook tijdens schooltijd. Na afloop van de legcursus in Krommenie met 5 man de kroeg in om een pilsje te drinken. Frans de Natris wilde (omdat hij dat zo gewend was) maar direct een vat bier kopen bij de kastelein. Was de eerste met een 3 op z'n rapport voor natuur- en scheikunde practicum i.v.m. extreme wanprestatie. v.d. Valk was bijzonder met z'n afkeur voor egocentrische bejaarden. Vos, z'n tekenkunst, was van een ongekend niveau. Een zeer bijzondere getalenteerde man . Hij gaf ook bij goede prestaties cijfers hoger dan een 10.

  2004, Bram Hagoort

  EcB.

  EcB

  2004, Bram Hagoort

  A2,4HC en 5H3 aan de Ary Koplaan.

  A2,4HC en 5H3 aan de Ary Koplaan. 2HAVO? Billitonlaan en 3B1 Vondelstraat. Met de trein of fiets naar Vlaardingen vaak samen met Kees van Dam. Werden samen op de fiets in de Zuidbuurt aangereden en belandden in de sloot. Hebben er de krant nog mee gehaald. Duits van Bezemer was waardeloos, de man zelf echter was onvergetelijk met z'n bijna dagelijkse 'ONVERWACHTE OVERHORING !!!!' en gooide zo hard met de deur dat het glas er bijna uitviel. Dhr. Visser van economie was een aardige vent. Heb ooit bij hem thuis een repetitie mogen inhalen, nog nooit zo extreem veel gefraudeerd als toen die keer. De schoolreis naar Parijs in de herfst van 1974 was toen geweldig. In de 5e naar Gouda, waar wij met een stel jongens (tot grote irritatie van Blokland) een beetje te veel gedronken hadden.

  2004, Bram Hagoort
  ?