Bouke Warger

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bouke Warger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bouke Warger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Frans en Engels gedaan.

  Frans en Engels gedaan. De studie vond ik niks. Stampen en ploeteren. Het beroep nu des te leuker. Ton Koet, Tom Eek, Mevr. Maagdelijns, Jimmy Edgar (whiskey proeven om 09.00!), Kees 'Monty Python' Helsloot. Van de sectie Frans weet ik geen namen meer (hoofdvak notabene!)op ene Peter Weekers (?) voor spreekvaardigheid na. Voornamelijk aan de Prinsengracht gezeten. Leuk sfeervol gebouw, met gezellige kelderkantine. Herinner mij Ellen, Marieke, Gregor Goozen, Esther en Jolande (en nog wat gezichten, maar geen namen). De introductieweek was heel leuk en de stage in Engeland (oh ja, met Freddy Burgos). De laatste anderhalf jaar geen college meer gevolgd, alleen tentamens en werkstukken maken. Had toen al een baantje in het ************ nog steeds.

  2003, Bouke Warger

  Vreselijk gelachen met en om Rob Rettich (wat kon die jongen piano spelen!).

  Vreselijk gelachen met en om Rob Rettich (wat kon die jongen piano spelen!). Samen met hem en ..?.. het nummer "Bloody Mary" voor de klas gespeeld. Later de instrumentale begeleiding verzorgd bij onze musical (iets met kannibalen, geloof ik). Knap in elkaar gezet door meester Ratsma. Kitty, Kitty en Ellen, waar alle jongens verliefd op waren (of was ik de enige? nee toch?). Piet Bakker was degene waarmee ik fanatiek Feijenoord voetbalplaatjes spaarde. Een paar jaar later heb ik voetbal volkomen afgezworen. Heb ook nog wel met Johnny en Roel gespeeld (en met nog wel meer, maar ik weet niet meer wie). Na een jaar op het Spaarne Scholen Gemeenschap in Haarlem ben ik naar Beverwijk verhuisd, waar ik nu nog woon. Later Piet Bakker nog eens tegengekomen in een bioscoop en gehoord dat ik een reunie gemist heb. Jammer! Ik zit in mijn vrije tijd nog steeds in de muziek en heb (anno 2003) een vrouw, 3 jongens (16, 14, 3) en veel fijne herinneringen aan het laatste jaar op de julianaschool.

  2003, Bouke Warger

  Hangen,zitten,liggen bij de basketbalpaal op het schoolplein.

  Hangen,zitten,liggen bij de basketbalpaal op het schoolplein. Met een rekenlineaal worstelen om een "ongeveer"uitkomst te krijgen bij wiskunde. "Bienchen,zum herum" zingen bij Duits (meteen laten vallen in mijn pakket). Muziek maken met de schoolband (als drummer samen met Bert, Koen, Richard en Hugo). Tekenen en kunstbeschouwing bij Fok Keysper en later Dick van Bachum. Letterlijk uit de bank vallen van het lachen om Paul Jurriens (die nu bij mij in de straat woont). De parkerpen van Rob van Meenen. Onze school "Koot en Bie" Menno Jelgersma en Kees den Heijer. De zeilreisjes met Dieks Smit. De spannende oorlogs verhalen van de SAS helikopterpiloot ....(weet z'n naam niet meer, maar gaf Engels). Teveel mooie herinneringen en namen om op te noemen. Geweldige tijd gehad. Ik geef nu zelf les op het Jacq. P. Thijsse in Castricum en doe alles nog eens dunnetjes over.

  2003, Bouke Warger
  ?