Bekijk het volledige profiel van Boudewijn Tooren en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Boudewijn Tooren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Na het Gym was het een enorme ...

Na het Gym was het een enorme overgang naar de HAVO. Zelfde gebouw maar een totaal andere cultuur. Het vak dat ik wilde volgen (biologie) zat al vol dus moest ik een ander vak kiezen en dat werd aardrijkskunde (Menso!!) Na een jaar wennen eindelijk wat meer mijn plek weten te verwerven. Heel veel gesport: voetbal, badminton en (school)basketbal. Mijn eerste echte schoolliefde was Vanessa Martens. Voor het eerst samen op vakantie was een hele ervaring. Na twee jaar ging dit toch over. Makkelijk HAVO-diploma gehaald en vervolgens ook mijn Atheneum op deze school. In deze periode verkering gekregen met mijn huidige vrouw Karin Dirks.

2004, Boudewijn Tooren

N amijn diensttijd was het moe...

N amijn diensttijd was het moeilijk om weer in de collegebanken te kruipen. Ik kon me niet aan het studeren krijgen. Wel veel vertier. Met name met Ab (Albert) ben ik regelmatig in Arnhem gaan stappen en met Stéphan (streepje op de E!) Thijs. Volgens mij is hij de broer van de bekende dj.. Op één vak mijn proppen niet gehaald en toen was ik het echt zat!

2004, Boudewijn Tooren

Weinig herinneringen. Ook maar...

Weinig herinneringen. Ook maar een half jaar gezeten. Ik was afgewezen voor het KIM in Den Helder (gelukkig maar denk ik nu) en koos toen maar voor wiskunde. Alleen het bewijzen was ik na een paar maanden al zat. Wat ik me wel herinnerde was de introductietijd. In kort tijdsbestek sprak ik redelijk Utrechts.

2004, Boudewijn Tooren
?