Bob Vredeveld

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bob Vredeveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Bob Vredeveld heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Samen met Arnout van Rossum vanaf de HAVO de eerste 2 klassen in 1 jaar scoren.

  Samen met Arnout van Rossum vanaf de HAVO de eerste 2 klassen in 1 jaar scoren... zelf lesrooster aanpassen en besproken met conrector: kwam ik later vaak tegen in de bedrijfskantine in ScheperZiekenhuis tijdens mijn stage.

  2008, Bob Vredeveld

  Met de trein en later, auto, van Coevorden (alwaar ik samenwoonde met mijn vriendin Ineke) naar Zwolle.

  Met de trein en later, auto, van Coevorden (alwaar ik samenwoonde met mijn vriendin Ineke) naar Zwolle. drs. P.Mollinga (ik zie het nog op de boeken staan) en de electronica leraar met de jampot bril: Terpstra. Leuke tijd gehad, maar toch spijt dat ik niet meer in het studentenleven heb gezeten. Afgetudeerd met Martin Sibum, anderen waren Erik Severiens (Gramsbergen), Einstein Mulder (Emmen). Nico van de Kamp heeft een afstudeerfoto op de site, gaaf!! Bobpuntvredeveld bij het net punt nederland

  2004, Bob Vredeveld

  Brugklas: op de fiets vanaf Schoonebeek naar Coevorden: vond de school maar niks, daarna bleef het zo tijdens de HAVO: dingen leren die je niet interesseren: Vondel, literatuur, duits.

  Brugklas: op de fiets vanaf Schoonebeek naar Coevorden: vond de school maar niks, daarna bleef het zo tijdens de HAVO: dingen leren die je niet interesseren: Vondel, literatuur, duits.. Daardoor zowel HAVO3 als HAVO5 overgedaan: leuke leraren: Tuiten (klasseleraar) Engels, Verburg waarbij ik later nog in dezelfde flat-complex heb gewoont, die grijze wiskunde-duif die vaak over de oorlog vertelde (Drostenstraat). Later naar de Churchilllaan: geweldig mooi gebouw, Van Gent (het stinkt niet, het riekt kwalijk...), spieken geleerd bij Pietje Daamen, Dikke Kuiper Maatschappijleer, De Bruin (NL) die ongelovelijk de pest inhad toen juist ik (cultuurbarbaar) door loting het 'Spreekwoorden en Gezegden' boek tijdens de diploma uitreiking kreeg. Hij woont nu in het oude lokaal van Siebesma, geweldig! De love-affaire tussen geschiedenis Koppe en natuurkunde euh.. Koster: die kwam met zijn speelgoedtrein dingen van electriciteit uitleggen: GAAF, en dan die hele prut weer in de fietstas.. Bijgaand een foto van Natuurkunde Rozing met 3 HAVO 1975-76 Nu fietsen mijn oudste kinderen inmiddels naar Coevorden en herken ik bij hen af en toe dezelfde ellende, maar ook hoor ik hun leuke belevenissen! Bobpuntvredeveld bij het net punt nederland

  2004, Bob Vredeveld
  ?